MATT NAT

Curb Vintage Tote Bag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 37 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Curb
Type sluiting Ritssluiting
Volume 22 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische schoudertas? Dan is de Curb Vintage Tote Bag van Matt Nat de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Curb Vintage Tote Bag heeft een tijdloos ontwerp en is gemaakt van vegan kunstleer, waardoor het een duurzame en diervriendelijke keuze is. Met een breedte van 38 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 37 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Wat deze tas echt bijzonder maakt, is het handige laptopvak dat geschikt is voor een 13 inch laptop. Hierdoor kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat.

De Curb Vintage Tote Bag is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu liever de tas over je schouder draagt of in je hand houdt, deze tas past zich aan jouw voorkeur aan.

Met 1 binnenvak met ritssluiting biedt deze tas voldoende opbergmogelijkheden voor al je waardevolle spullen. Of het nu gaat om je telefoon, portemonnee of sleutels, je kunt ze veilig en georganiseerd opbergen.

De Curb Vintage Tote Bag is onderdeel van de Curb serie van Matt Nat. Met een inhoud van 22 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse avonturen, of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een weekendje weg bent.

Met een stijlvolle zwarte kleur en een ritssluiting als sluiting, is de Curb Vintage Tote Bag niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher. Of je nu een casual of een formele outfit draagt, deze tas voegt direct een vleugje elegantie toe aan je look.

Kies voor de Curb Vintage Tote Bag van Matt Nat en geniet van een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze geweldige schoudertas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies