Michael Kors

Sullivan Large Top Zip Tote Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 44 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 27 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 30T0GNXT3L
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Sullivan
Type sluiting Ritssluiting
Volume 16 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle schoudertas? Dan is de Sullivan Large Top Zip Tote van Michael Kors de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 44 cm breed, 14 cm diep en 27 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is geschikt voor elke gelegenheid.

De Sullivan Large Top Zip Tote is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een tas van hoge kwaliteit. Gemaakt van echt leer, straalt deze tas luxe en elegantie uit. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, en dat is zeker terug te zien in dit model. De zwarte kleur geeft de tas een tijdloze uitstraling die bij elke outfit past.

Deze tas is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor een 15 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt meenemen. Daarnaast heeft de tas ook nog een binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, zodat je al je spullen georganiseerd kunt opbergen. Met een inhoud van 16 liter is er genoeg ruimte voor al je essentials.

De Sullivan Large Top Zip Tote maakt deel uit van de Sullivan serie van Michael Kors. Deze serie staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en hoogwaardige materialen. Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken dat er iets uitvalt. Kortom, deze tas combineert stijl, functionaliteit en kwaliteit op een perfecte manier.

Ben jij klaar om je outfit compleet te maken met de Sullivan Large Top Zip Tote? Bestel hem nu en ervaar zelf het gemak en de luxe van deze prachtige schoudertas.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies