Michael Kors

Sullivan Small Convertible Top Zip Tote Vanilla Acorn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 31.8 cm
Diepte 11.4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 19.1 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Canvas
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Vanilla Acorn
Merk product code 30T0GNXT1B
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Sullivan
Type sluiting Ritssluiting

De Sullivan Small Convertible Top Zip Tote is een schoudertas die perfect is voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 31.8 cm, een diepte van 11.4 cm en een hoogte van 19.1 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Gemaakt van hoogwaardig canvas materiaal en voorzien van goudkleurige hardware, straalt deze tas luxe en elegantie uit. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tas is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas, Vanilla Acorn, voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

De Sullivan Small Convertible Top Zip Tote heeft een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor een schoudertas of een handtas, deze tas past zich aan jouw behoeften aan.

Met een ritssluiting als type sluiting, kun je er zeker van zijn dat je spullen veilig zijn opgeborgen. De tas heeft ook handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk terugvinden.

De Sullivan Small Convertible Top Zip Tote maakt deel uit van de Sullivan serie, die bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen en duurzaamheid. Deze tas is niet alleen een fashion statement, maar ook een investering waar je lang van zult genieten.

Als je op zoek bent naar een schoudertas die zowel praktisch als stijlvol is, dan is de Sullivan Small Convertible Top Zip Tote de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en voeg deze must-have tas toe aan je collectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies