Mister Miara

Tote Ren Salt

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 31 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Mister Miara
Merk kleurnaam Salt
Merk product code B018
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Maak kennis met de Tote Ren van Mister Miara. Deze trendy schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Tote Ren heeft een moderne uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig vegan kunstleer. Met zijn afmetingen van 24 cm breed, 8 cm diep en 31 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de ideale metgezel.

De goudkleurige hardware geeft de Tote Ren een luxe uitstraling en voegt een vleugje glamour toe aan je outfit. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Tote Ren is niet alleen praktisch, maar ook zeer functioneel. Met 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak en 2 binnenvakken met ritssluiting, kun je al je essentials georganiseerd houden. Of het nu je telefoon, portemonnee, make-up of sleutels zijn, je hebt altijd alles binnen handbereik.

De Tote Ren is verkrijgbaar in de kleur Salt, een subtiele en tijdloze kleur die gemakkelijk te combineren is met elke outfit. De productcode van deze tas is B018, waardoor je hem gemakkelijk kunt vinden in onze collectie.

Als je op zoek bent naar een trendy en praktische schoudertas, dan is de Tote Ren van Mister Miara de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies