Reisenthel

Shopper E1 Twist Coffee

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Diepte 16.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 26.5 cm
Materiaal Gerecycled PET
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Coffee
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

Op zoek naar een stijlvolle schoudertas die zowel praktisch als milieuvriendelijk is? Maak kennis met de Shopper E1 van Reisenthel. Deze schoudertas behoort tot de categorie "Schoudertassen" en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame optie. Gemaakt van gerecycled PET-materiaal, draagt deze tas bij aan een circulaire economie en minimaliseert het de impact op het milieu.

Met afmetingen van 50 cm breed, 16.5 cm diep en 26.5 cm hoog, biedt de Shopper E1 voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje gaat winkelen of een weekendje weg gaat, deze tas heeft een volume van 12 liter en biedt genoeg opbergruimte.

De Shopper E1 is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast heeft de tas een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting, zodat je je essentials georganiseerd kunt houden. Of het nu je telefoon, portemonnee of sleutels zijn, je hebt altijd alles binnen handbereik.

Met de Twist Coffee kleur van Reisenthel straal je stijl en elegantie uit. Deze trendy kleur past perfect bij elke outfit en voegt een vleugje klasse toe aan je look. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, de Shopper E1 zorgt ervoor dat je er altijd modieus uitziet.

Wacht niet langer en kies voor de Shopper E1 van Reisenthel. Met zijn duurzaamheid, praktische opbergmogelijkheden en trendy design is deze schoudertas een must-have voor elke modebewuste volwassene. Bestel nu en ervaar het zelf!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies