Sandqvist

River Hike Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 37 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 38 cm
Materiaal Gerecycled nylon
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Black
Merk product code SQA1841
Serie River Hike
Type sluiting Ritssluiting

De River Hike schoudertas van Sandqvist is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 37 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 38 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Gemaakt van gerecycled nylon, draagt de River Hike bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het materiaal is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens vriendelijk voor onze planeet. Deze tas is perfect voor degenen die waarde hechten aan zowel stijl als duurzaamheid.

De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit gaat of een avontuurlijke wandeling maakt, de River Hike schoudertas biedt de perfecte combinatie van praktisch gebruik en trendy design.

Met de merknaam Sandqvist ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. De zwarte kleur van deze tas voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit, terwijl de merkproductcode SQA1841 ervoor zorgt dat je een uniek item in handen hebt.

De River Hike serie is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Deze schoudertas is niet alleen een accessoire, maar een statement. Het is de perfecte metgezel voor de moderne avonturier die er altijd stijlvol uit wil zien.

Wacht niet langer en voeg de River Hike schoudertas van Sandqvist toe aan je collectie. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies