Tommy Hilfiger

Tjw Essential Tote White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 46 cm
Materiaal Polyester
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam White
Merk product code AW0AW14122
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Tjw Essential Tote van Tommy Hilfiger precies wat je nodig hebt. Deze ruime tas is perfect voor dames die graag al hun essentials bij zich dragen, zonder concessies te doen aan hun fashion statement.

Met een breedte van 38 cm, een diepte van 19 cm en een hoogte van 46 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg bent, deze tas is groot genoeg om alles mee te nemen wat je nodig hebt.

De Tjw Essential Tote is gemaakt van hoogwaardig polyester, waardoor hij duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. De witte kleur geeft de tas een frisse en moderne uitstraling, die perfect past bij elke outfit. Met de ritssluiting blijven al je spullen veilig opgeborgen en hoef je je geen zorgen te maken over iets verliezen onderweg.

Deze tas is voorzien van handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en snel vinden wat je nodig hebt. Of het nu je telefoon, portemonnee, make-up of andere essentials zijn, je hebt altijd alles binnen handbereik.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en trendy schoudertas, dan is de Tjw Essential Tote van Tommy Hilfiger de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies