Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

TOMS tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.TOMS tassen

Het merk TOMS is niet meer weg te denken uit het zomerse straatbeeld. De items van TOMS zijn niet alleen erg leuk, maar dragen daarbij ook bij aan een betere wereld. Voor elke TOMS tas die wordt verkocht, wordt de babysterfte beperkt. Dit wordt gedaan door kraampakketten te verzorgen voor veilige geboortes en vroedvrouwen op te leiden, wat moet leiden tot een veilige bevalling voor moeder en kind. Onder het motto One for One draagt TOMS niet alleen bij aan veilige geboortes, maar ook aan een beter gezichtsvermogen, schoon water en een nieuw paar schoenen.
 

De tassencollectie van TOMS

De tassencollectie van TOMS bij The Little Green Bag bestaat uit mooie handtassen. De tassen, gemaakt van washed canvas, zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Aan de voorkant van de tas staat een logo of een tekst, passend bij het merk. Bovendien is de tas zeer ruim. De tas is van vorm te veranderen met de clip aan de binnenzijde. Dit maakt de tas nog geschikter voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een heerlijk dagje strand, voor mee naar werk of voor het doen van de boodschappen.
 

Koop je TOMS tas online

Heb jij je favoriete TOMS tas al gespot op onze website? Bestel de tas dan direct via de webshop. De tas wordt zorgvuldig voor je ingepakt en opgestuurd, zodat jij er zo snel mogelijk plezier van kunt hebben!

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.