Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

TOMS

TOMS geeft je de beste reden om een paar schoenen of een tas te kopen. Voor elk paar schoenen dat je koopt, is er een kind in nood dat van TOMS ook een paar schoenen krijgt. Voor elke TOMS tas, help je babysterfte te beperken. TOMS, one for one.
TOMS
Filters
Sorteer op
52 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op sale


gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op saleTOMS
TOMS

Toms Flag Tote

€ 45,00

BESTEL NU
TOMS
TOMS

For One Another Tote

€ 45,00

BESTEL NUTOMS

Je hebt ze natuurlijk al gespot: TOMS schoenen! Deze leuke zomerse schoenen zijn geliefd bij velen. Waarom? Als je de schoenen hebt gezien, dan heb je het waarschijnlijk zelf ook al gezien: de schoenen van TOMS zijn ontzettend leuk door het eenvoudige design. Doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en met leuke prints, vind je altijd wel een paar TOMS dat bij jou past. Bovendien zijn ze ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee, waardoor je gemakkelijk meerdere paren kunt bestellen!
 

Een paar schoenen voor een kind in nood


Toch is het echte succes van TOMS het grote hart van dit populaire merk. Het begon in 2006, toen Blake Mycoskie op reis was door Argentinië. Hier zag hij met eigen ogen hoe kinderen er hinder van ondervonden om op te groeien zonder schoenen. Dit trok hij zich aan en richtte vervolgen TOMS op, om de kinderen te kunnen helpen aan schoenen. Voor elk paar TOMS dat je koopt, is er een kind in nood dat ook een paar schoenen krijgt: one for one. Een betere reden om schoenen te shoppen is er niet! Het geeft je een goed gevoel, waardoor je er extra lekker op loopt!

TOMS Classics en seasonals


Velen zijn je al voorgegaan. Emma Watson, Jessica Alba en Zac Efron worden al regelmatig gespot op deze hippe schoenen. Je bent waarschijnlijk bekend met de classics, maar TOMS brengt ook regelmatig nieuwe modellen uit. Deze seasonals, zoals de trendy sleehak, zorgen ervoor dat je het hele jaar door fashionable en vernieuwend voor de dag kunt komen op jouw favoriete TOMS. Wil je er in de winter lekker warm bij zitten? Bekijk dan ook de pantoffels van TOMS!

TOMS tassen


Koop je een TOMS tas? Dan help je TOMS' Giving Partners vroedvrouwen te trainen en ondersteun je de distributie van geboortekits die een vrouw helpen om haar baby veilig ter wereld te brengen. Hierin vind je kits die onder andere zeep, handschoenen, gaas, een koordlamp, een chirurgisch mes en een schoon laken bevatten. Door de juiste training en het gebruik van deze geboortekits hebben vrouwen 80% minder kans op een infectie. Dat betekent dat babysterfte voor ongeveer de helft voorkomen wordt! Het project zorgt ervoor dat jaarlijks een half miljoen levens worden gered.

Bestel TOMS schoenen en tassen online


Heb je een paar leuke schoenen gespot van TOMS? Of misschien een mooie tas? Koop het dan snel en eenvoudig online in onze webshop. Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat je zo snel mogelijk kunt rondlopen op jouw nieuwe schoenen. En vergeet niet: Voor elk paar schoenen dat je koopt, geeft TOMS één paar nieuwe schoenen aan een kind in nood, en voor elke tas help je mee om babysterfte te minimaliseren!

TOMS, One for One®