Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Walter Wallet

Walter Wallet
Filters
Sorteer op
4 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Walter Wallet

Met de Walter Wallet is het zoeken naar het juiste pasje eindelijk verleden tijd! Deze uitschuifbare portemonnee is praktisch, maar kenmerkt zich ook door het originele ontwerp én biedt het in de aluminium variant bovendien ook nog bescherming tegen skimmen, dankzij de ingebouwde RFID-cardprotector!
 

About the brand

Met de vele pasjes die mensen op zak dragen, ben je soms een eeuwigheid aan het zoeken naar het juiste pasje. Niet heel handig, als je bijvoorbeeld in je favoriete winkel bent en op zoek bent naar je betaalpas of klantenkaart. Gelukkig waren er vier Nederlandse industriële designers, die dachten dat dit beter zou moeten kunnen. Daarom wilden zij een pashouder ontwikkelen die appeltje-eitje eenvoudig is in gebruik, bescherming biedt tegen beschadigingen van je pasjes en die er ook nog eens trendy uitziet. Het gebruiksgemak van het product stond tijdens de brainstormsessies voorop. Zo moesten de wallets niet alleen snel in gebruik zijn, maar ook nog zeer dun en licht. Bij hun vrienden en familie informeerden ze hoeveel pasjes iemand nu eigenlijk actief gebruikt. Hiervoor kwamen ze op een aantal uit van 7 pasjes. Verder geen toeters en bellen, maar gewoon een eenvoudig en mooi exemplaar - voor een leuke prijs!

En zo ontstond de Walter Wallet. Je schuift simpelweg in één beweging je pasjes soepel trapsgewijs uit (Stack and Slide), pakt het pasje uit de houder en gebruikt deze. Daarna leg je het pasje weer op zijn plek, schuift alle pasjes tegelijk terug en klaar is Kee..- uhm… - Walter! Het systeem zorgt er overigens ook voor dat de pasjes er niet zomaar uit kunnen vallen. Het gepatenteerde mechanisme zit bovendien aan de binnenkant, waardoor je er aan de buitenkant niets van ziet. En dat allemaal in een kleine portemonnee van ongeveer 1,5 cm dik! Hiermee speelt het merk uitstekend in op de minimalistische trend.


Walter Wallet (original)

Het idee van de Walter Wallet (Original) is kinderlijk eenvoudig: met slechts één duw, worden al jouw pasjes in de Walter Wallet trapsgewijs uitgeschoven. Hierdoor tover je gemakkelijk jouw belangrijkste pasjes tevoorschijn. Deze techniek wordt de Quick Draw functie genoemd. In deze portemonnee kan je 7 pasjes kwijt, maar er is ook nog ruimte om wat briefgeld op te bergen - zonder dat je nog gebruik hoeft te maken van elastieken banden.

Wist je dat er in het productieproces gebruik wordt gemaakt van gerecycled plastic? Dit zorgt ervoor dat je een duurzaam product in handen hebt, dat bovendien zeer licht is in gewicht! De Walter Wallet is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Samengevat:
- Materiaal: Plastic
- Aantal beschikbare kleuren: 6
- Aantal pasjes: 7
- Ruimte voor bankbiljetten: Ja
- Trapsgewijs uitschuiven: Ja
- Quick Draw: Ja
- RFID-bescherming: nee
- Gewicht: 68 gram
- Afmetingen in mm: 90 x 65 x 15,4


Walter Wallet Aluminium

Na het succes van de Walter Wallet volgde ook de Walter Wallet Aluminium. In dit trendy model wordt gebruik gemaakt van gerecycled aluminium. Dit maakt de wallet extra stevig. Een ander verschil met de originele Walter Wallet, is dat deze nieuwe variant ook een RFID-cardprotector biedt. Daar vertellen we straks meer over. Je shopt de Walter Wallet Aluminium in verschillende kleuren, waardoor je er altijd één vindt die het beste bij jouw stijl past. Uiteraard biedt dit model hetzelfde revolutionaire uitschuifsysteem als bij de originele wallets en ook hier kan je 7 pasjes kwijt. Hoewel hij ietsje zwaarder is dan het originele model, zijn ze exact even groot.

Samengevat:
- Materiaal: Aluminium
- Aantal beschikbare kleuren: 4
- Aantal pasjes: 7
- Ruimte voor bankbiljetten: Ja
- Trapsgewijs uitschuiven: Ja
- Quick Draw: Ja
- RFID-bescherming: Ja
- Gewicht: 68 gram
- Afmetingen in mm: 90 x 65 x 15,4


RFID-cardprotector

De Walter Wallet Aluminium beschermt de privacygevoelige informatie op jouw pasjes tegen skimmen. Dit voorkomt bijvoorbeeld dat je bankrekening wordt geplunderd of dat er identiteitsfraude kan plaatsvinden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een laagje beschermfolie, dat in deze Walter Wallet Aluminium is verwerkt. Zo blijven je pasjes veilig opgeborgen en toch heb je ze zo weer bij de hand!


Koop jouw Walter Wallet online

The Little Green Bag is een officieel verkooppunt van Walter Wallets, waardoor je er dus zeker van bent dat je een origineel product in handen hebt. Bestel je Walter Wallet dus eenvoudig online in onze webshop, of kom naar één van onze winkels! Wanneer je jouw order online bestelt, gaan wij hier direct mee aan de slag, zodat je het product vrijwel altijd de volgende dag al in huis hebt. Bovendien profiteer je bij ons van gratis verzenden en retourneren.