Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Winkel Rotterdam


The Little Green Bag
Winkel Rotterdam


Adres:
Korte Lijnbaan 3a
3012 EC Rotterdam


Openingstijden:
maandag:
-
dinsdag:
-
woensdag:
-
donderdag:
-
vrijdag:
-
zaterdag:
-
zondag:
-

Aangepaste openingstijden:
Vanwege de veiligheid van onze medewerkers en onze klanten hebben wij besloten om tot nader order onze winkels te sluiten. Wij staan in deze tijd graag online voor je klaar. De webshop thelittlegreenbag.nl blijft geopend om jouw favorites te shoppen.

Parkeren

In de omgeving is voldoende gelegenheid om tegen betaling te kunnen parkeren. Dit kan op straat, maar ook in de vele garages.

De winkel is ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

De tassenwinkel van Rotterdam

In het centrum van Rotterdam vind je op de Korte Lijnbaan 3a de mooiste en leukste tassenwinkel van de stad met het leukste aanbod. Onze collectie wordt elk jaar groter, waardoor je gerust de tijd uit het oog kunt verliezen als je de winkel in loopt. Naast een enorme hoeveelheid leuke tassen staat The Little Green Bag ook bekend om haar portemonnees, koffers, horloges en andere leuke accessoires. Dat betekent dat je niet alleen voor jezelf hier goed kunt shoppen, maar ook voor een ander.

De tas komt naar jou

Ben je op zoek naar (bijvoorbeeld) een tas die je online in onze webshop hebt gezien, maar zie je deze niet direct in de winkel liggen? Vraag er dan naar bij onze medewerkers. Wanneer we de tas niet direct in de winkel hebben liggen, is het voor ons geen enkele moeite om deze vanuit ons distributiecentrum naar de winkel te laten brengen. Je kunt hiervoor ook van te voren bellen naar onze klantenservice, via 010 435 41 03.

Voor direct contact met de winkel kun je bellen naar: 010 261 35 67.

Betalen

In onze winkels kan je uiteraard pinnen en contant betalen, maar ook met creditcard, fashioncheques, giftcards van The Little Green Bag en VVV bonnen.

Virtuele tour door de winkel in Rotterdam