Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Winkel Utrecht


The Little Green Bag
Winkel Utrecht


Adres:
Steenweg 43
3511 JM Utrecht


Openingstijden:
maandag:
-
dinsdag:
-
woensdag:
-
donderdag:
-
vrijdag:
-
zaterdag:
-
zondag:
-

Aangepaste openingstijden:
Vanwege de veiligheid van onze medewerkers en onze klanten hebben wij besloten om tot nader order onze winkels te sluiten. Wij staan in deze tijd graag online voor je klaar. De webshop thelittlegreenbag.nl blijft geopend om jouw favorites te shoppen.

Parkeren

In de omgeving is voldoende gelegenheid om tegen betaling te kunnen parkeren. Dit kan op straat, maar ook in de vele garages.

De winkel is ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

De tassenwinkel in Utrecht

In Utrecht vind je onze tassenwinkel op de Steenweg 43, midden in het centrum. Dit filiaal van The Little Green Bag biedt een uitgebreid assortiment van merken zoals Cowboysbag, MYOMY, Rains en vele andere leuke merken. Niet alleen voor tassen, maar ook andere accessoires. Doordat we onze collectie regelmatig uitbreiden, blijft het leuk om in deze winkel rond te snuffelen en lekker te winkelen.

De tas komt naar jou

Ben je op zoek naar (bijvoorbeeld) een tas die je online in onze webshop hebt gezien, maar zie je deze niet direct in de winkel liggen? Vraag er dan naar bij onze medewerkers. Wanneer we de tas niet in de winkel hebben liggen, is het voor ons geen enkele moeite om deze vanuit ons distributiecentrum naar de winkel te laten brengen. Je kunt hiervoor ook van te voren bellen naar onze klantenservice, via 010 435 41 03. Voor direct contact met de winkel, kun je bellen naar: 030 207 25 67.

Betalen

In onze winkels kan je uiteraard pinnen en contant betalen, maar ook met creditcard, fashioncheques, giftcards van The Little Green Bag en VVV bonnen.

Virtuele tour door de winkel in Utrecht