Present Time

Hanging pot Skittle small matt Night Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 66 cm
Diepte 12.2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9.5 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam Night Blue
Size info Dit artikel wordt zonder plant geleverd
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Hanging pot Skittle small matt van Present Time de perfecte keuze. Deze hangende pot is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een prachtige nachtblauwe kleur. Met een breedte van 66 cm, een diepte van 12.2 cm en een hoogte van 9.5 cm is deze pot ideaal voor het creëren van een sfeervolle ambiance in je woonruimte.

De Hanging pot Skittle small matt wordt geleverd zonder plant, zodat je zelf kunt kiezen welke plant het beste bij jouw interieur past. Of je nu een bloeiende plant of een groene kamerplant wilt toevoegen, deze hangende pot biedt de perfecte basis. Het strakke en moderne ontwerp zorgt ervoor dat deze pot moeiteloos past bij elke interieurstijl.

Deze hangende pot is speciaal ontworpen voor dames die houden van een eigentijdse en trendy uitstraling in hun woonkamer. De nachtblauwe kleur geeft een vleugje elegantie aan je interieur en creëert een ontspannen en rustige sfeer. Combineer deze pot met andere accessoires en meubels in dezelfde kleurtinten voor een harmonieus geheel.

Met de Hanging pot Skittle small matt van Present Time haal je niet alleen een praktisch item in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher. Deze hangende pot is een must-have voor elke fashion-forward vrouw die haar woonkamer wil transformeren tot een trendy en gezellige ruimte. Bestel nu en geef je interieur een upgrade!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies