Present Time

Plant pot Tam Tam large Sand Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 33 cm
Materiaal ABS
Merk Present Time
Merk kleurnaam Sand Brown
Woonruimte Woonkamer

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging voor je woonkamer? Dan is de Plant pot Tam Tam large van Present Time precies wat je nodig hebt. Deze bloempot is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en heeft een prachtige zandbruine kleur. Met een breedte van 21 cm en een hoogte van 33 cm is deze pot perfect geschikt voor volwassenen. Plaats hem in je woonkamer en geef je interieur een trendy uitstraling.

De Plant pot Tam Tam large is niet alleen een functioneel item, maar ook een echte eyecatcher. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze bloempot is daar geen uitzondering op. Het is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne en eigentijdse uitstraling in zijn woonruimte.

Met zijn ruime afmetingen biedt deze bloempot voldoende ruimte voor je favoriete planten. Of je nu kiest voor een kleurrijke bloem of een groene kamerplant, de Plant pot Tam Tam large zorgt ervoor dat je planten in stijl worden gepresenteerd. Creëer een gezellige sfeer in je woonkamer en geniet van de natuurlijke schoonheid die deze bloempot te bieden heeft.

Wacht niet langer en voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur met de Plant pot Tam Tam large van Present Time. Bestel hem vandaag nog en geef je woonkamer een trendy en eigentijdse uitstraling.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies