Present Time

Wall Plant Pot Oval Ceramic Matt Dark Purple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 14.8 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 19 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam Dark Purple
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging voor je woonkamer? Dan is de Wall Plant Pot Oval Ceramic Matt van Present Time een absolute must-have. Deze prachtige bloempot is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een matte afwerking in de kleur Dark Purple. Met een breedte van 14.8 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 19 cm is deze pot perfect geschikt voor volwassenen.

De Wall Plant Pot Oval Ceramic Matt is niet alleen een functioneel item, maar ook een echte eyecatcher in je interieur. Plaats je favoriete plant in deze pot en geef je woonkamer een frisse en groene uitstraling. Het ovale ontwerp voegt een speels element toe aan je ruimte, terwijl de matte afwerking zorgt voor een moderne en trendy look.

Of je nu een minimalistische stijl hebt of juist houdt van een meer uitgesproken interieur, de Wall Plant Pot Oval Ceramic Matt past perfect bij elke woonruimte. Creëer een gezellige sfeer in je woonkamer door meerdere potten te combineren of plaats er één op een strategische plek om de aandacht te trekken.

Met de Wall Plant Pot Oval Ceramic Matt haal je niet alleen een kwaliteitsproduct in huis, maar ook een stukje design. Laat je planten stralen en geef je interieur een trendy upgrade met deze prachtige bloempot van Present Time.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies