Balvi

Jewelry Organizer House Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Materiaal Hout
Merk Balvi
Merk kleurnaam Black
Merk product code 27240
Woonruimte Badkamer

Ben je het zat om je sieraden overal verspreid te hebben liggen? Dan is de Jewelry Organizer House van Balvi de perfecte oplossing voor jou! Deze handige opberger is speciaal ontworpen voor volwassenen en past perfect in elke badkamer. Gemaakt van hoogwaardig hout en met een breedte van 19.5 cm, diepte van 17 cm en hoogte van 30 cm, biedt deze organizer voldoende ruimte voor al je favoriete sieraden.

Met de Jewelry Organizer House hoef je nooit meer te zoeken naar die ene ketting of dat ene paar oorbellen. Al je sieraden kunnen netjes worden opgeborgen in dit stijlvolle zwarte opbergmeubel. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 27240 weet je zeker dat je een betrouwbaar en duurzaam product in handen hebt.

Deze sieradenorganizer is niet alleen praktisch, maar ook een mooie toevoeging aan je badkamer. Het houten materiaal geeft een warme en natuurlijke uitstraling, terwijl het strakke ontwerp ervoor zorgt dat de Jewelry Organizer House in elke interieurstijl past. Of je nu een moderne of klassieke badkamer hebt, deze organizer zal zeker niet misstaan.

Wacht niet langer en geef je sieraden de plek die ze verdienen. Bestel vandaag nog de Jewelry Organizer House van Balvi en geniet van een georganiseerde en stijlvolle badkamer!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies