Balvi

Monitor Stand Nordic Drawer Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 34.4 cm
Diepte 23.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11.4 cm
Materiaal Hout
Merk Balvi
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 26970
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een stijlvolle en praktische toevoeging aan je kantoor? Dan is de Monitor Stand Nordic Drawer van Balvi precies wat je nodig hebt. Deze handige bureaustandaard is perfect voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig hout. Met een breedte van 34.4 cm, een diepte van 23.8 cm en een hoogte van 11.4 cm past deze standaard perfect op elk bureau.

De Monitor Stand Nordic Drawer is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een lust voor het oog. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze standaard is daar geen uitzondering op. De bruine kleur geeft een warme en elegante uitstraling aan je kantoorruimte. Met de handige lade kun je ook nog eens kleine spullen opbergen, waardoor je bureau altijd netjes en georganiseerd blijft.

Met de merkproductcode 26970 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. De Monitor Stand Nordic Drawer is speciaal ontworpen voor gebruik in een kantooromgeving, maar kan natuurlijk ook in andere woonruimtes worden gebruikt. Het is een veelzijdig accessoire dat niet mag ontbreken in jouw collectie bureauaccessoires.

Wacht niet langer en voeg de Monitor Stand Nordic Drawer van Balvi toe aan je winkelwagen. Met zijn stijlvolle design, hoogwaardige materialen en handige functionaliteit is dit de perfecte toevoeging aan jouw kantoor. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerd en stijlvol bureau!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies