DOIY

Vase Body Glass Transparant

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Glas
Merk DOIY
Merk kleurnaam Transparant
Merk product code DYVASBOGT

Op zoek naar een uniek en stijlvol decoratief stuk voor je huis? Maak kennis met de Vase Body Glass van DOIY, een prachtige toevoeging aan je interieur. Deze vaas behoort tot de categorie Vazen en is gemaakt van hoogwaardig glas.

Met een breedte van 15 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 27 cm, heeft deze vaas de perfecte afmetingen om je favoriete bloemen en planten te laten stralen. De transparante kleur van het glas zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling.

De Vase Body Glass is geschikt voor volwassenen en kan in elke ruimte van je huis worden geplaatst. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor is, deze vaas voegt direct een vleugje klasse toe aan elke omgeving.

Met de merkproductcode DYVASBOGT ben je verzekerd van een authentiek DOIY-product. DOIY staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze vaas is daar geen uitzondering op. Het is een investering die lang meegaat en je interieur naar een hoger niveau tilt.

Wacht niet langer en geef je huis een vleugje elegantie met de Vase Body Glass van DOIY. Bestel vandaag nog en geniet van de schoonheid en functionaliteit van deze prachtige vaas.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies