House Doctor

Gieter Grijs

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 36 cm
Materiaal Metaal
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Grijs
Merk product code 203230201
Woonruimte Tuin

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging voor je tuin? Maak kennis met de Gieter uit onze Bloempotten collectie. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 36 cm is deze gieter perfect geschikt voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig metaal en ontworpen door het gerenommeerde merk House Doctor, straalt deze gieter kwaliteit en stijl uit. De grijze kleur geeft een moderne touch aan je tuin. Met de merk product code 203230201 is deze gieter een must-have voor elke tuinliefhebber.

De Gieter is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige decoratie voor je buitenruimte. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met je groene avontuur, deze gieter zal je helpen om je planten gezond en gelukkig te houden. Met zijn ruime capaciteit en ergonomisch ontwerp is het gemakkelijk om water te geven zonder te morsen. Of je nu bloemen, kruiden of groenten kweekt, deze gieter is een onmisbaar hulpmiddel.

Met de Gieter van House Doctor hoef je je geen zorgen te maken over de duurzaamheid. Het gebruik van hoogwaardig metaal zorgt ervoor dat deze gieter lang meegaat, zelfs bij regelmatig gebruik. Het merk House Doctor staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en deze gieter is daar geen uitzondering op. Voeg een vleugje elegantie toe aan je tuin met deze prachtige gieter.

Bestel vandaag nog de Gieter van House Doctor en geef je tuin een upgrade. Met zijn stijlvolle ontwerp en praktische functies zal deze gieter zeker een favoriet worden onder tuinliefhebbers. Wacht niet langer en geniet van het gemak en de schoonheid die deze gieter te bieden heeft. Maak je tuin compleet met de Gieter uit onze Bloempotten collectie.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies