House Doctor

Vase Waterproof Handmade HD 6C Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 19 cm
Materiaal Glas
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 202100575

Ben je op zoek naar een prachtige vaas die zowel waterdicht als handgemaakt is? Dan is de Vase Waterproof Handmade HD 6C van het merk House Doctor perfect voor jou. Deze vaas behoort tot de categorie Vazen en heeft een hoogte van 19 cm. Gemaakt van hoogwaardig glas, straalt deze vaas kwaliteit en stijl uit.

House Doctor staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, en dat is te zien in deze vaas. Met zijn bruine kleur voegt hij een warme en elegante touch toe aan elk interieur. Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, deze vaas past perfect bij elke stijl.

Deze vaas is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook functioneel. Dankzij zijn waterdichte eigenschappen kun je hem vullen met water en je favoriete bloemen erin zetten. Zo creëer je een levendige en kleurrijke sfeer in je huis.

Met de merkproductcode 202100575 kun je er zeker van zijn dat je een authentiek en hoogwaardig product ontvangt. House Doctor staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, en deze vaas is daar geen uitzondering op.

Als volwassene zul je zeker waardering hebben voor de verfijnde schoonheid van deze vaas. Het is een tijdloos stuk dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Waar wacht je nog op? Voeg de Vase Waterproof Handmade HD 6C van House Doctor vandaag nog toe aan je winkelwagen en geniet van de prachtige uitstraling die het aan je huis geeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies