Petites Pommes

90cm Sally Swim Ring Menthe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 90 cm
Diepte 90 cm
Doelgroep Kinderen
Materiaal PVC
Merk Petites Pommes
Merk kleurnaam Menthe
Merk product code 06202101MT

Op zoek naar een leuke en veilige manier om je kinderen te laten genieten van het water? Maak kennis met de 90cm Sally Swim Ring van Petites Pommes! Deze opblaasbare zwemring is perfect voor kinderen en zorgt voor urenlang plezier in het zwembad, op het strand of zelfs in de achtertuin.

Met een breedte en diepte van 90 cm biedt deze zwemring voldoende ruimte voor je kind om comfortabel te zitten en te spelen. Gemaakt van duurzaam PVC-materiaal, is deze zwemring stevig en betrouwbaar, waardoor je gemoedsrust hebt terwijl je kind plezier heeft in het water.

De 90cm Sally Swim Ring is speciaal ontworpen voor kinderen en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Of het nu gaat om spetteren in het zwembad of dobberen in de zee, deze zwemring zorgt ervoor dat je kind veilig en plezierig kan genieten van het water.

Deze zwemring is afkomstig van het merk Petites Pommes, een bekend en vertrouwd merk in de wereld van buitenspeelgoed. Met de kleurnaam "Menthe" voegt deze zwemring ook nog een vleugje stijl toe aan het waterplezier van je kind.

De 90cm Sally Swim Ring heeft een unieke productcode van 06202101MT, waardoor je gemakkelijk kunt bestellen en precies krijgt wat je zoekt. Dus waar wacht je nog op? Geef je kinderen het beste cadeau voor de zomer en laat ze genieten van de 90cm Sally Swim Ring van Petites Pommes!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies