Present Time

Wall hanger Origami Lion polyresin matt Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Diepte 22.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 36.2 cm
Materiaal Resin
Merk Present Time
Merk kleurnaam Black

Op zoek naar een unieke wanddecoratie die je interieur echt tot leven brengt? Dan is de Wall hanger Origami Lion polyresin matt van Present Time precies wat je nodig hebt. Met zijn indrukwekkende afmetingen van 30.5 cm breed, 22.5 cm diep en 36.2 cm hoog, zal deze wandhanger zeker de aandacht trekken.

Gemaakt van hoogwaardig polyresin materiaal, straalt deze wandhanger kwaliteit en duurzaamheid uit. Het matte zwarte kleurenschema geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan je interieur. Of je nu een minimalistische inrichting hebt of juist een meer eclectische stijl, deze wanddecoratie past perfect bij elke volwassen doelgroep.

De Wall hanger Origami Lion polyresin matt is een echt pronkstuk voor aan je muur. Het gedetailleerde ontwerp van de origami leeuw voegt een speels en artistiek element toe aan je interieur. Het is een geweldige manier om je persoonlijkheid en stijl te laten zien.

Met deze wandhanger haal je niet alleen een prachtig decoratief item in huis, maar ook een stukje vakmanschap. Het merk Present Time staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit is geen uitzondering. De combinatie van het materiaal, het ontwerp en de afwerking maken dit een must-have voor elke interieurliefhebber.

Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade met de Wall hanger Origami Lion polyresin matt. Bestel nu en laat je inspireren door de unieke charme en schoonheid van deze wanddecoratie.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies