Umbra

Otto Wall Auto Soap Dispenser Black Charcoal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 28 cm
Materiaal Kunststof
Merk Umbra
Merk kleurnaam Black Charcoal
Merk product code 1016793

Maak kennis met de Otto Wall Auto Zeepdispenser van Umbra, een must-have accessoire voor volwassenen in de categorie Diffusers. Met een breedte van 10 cm en een hoogte van 28 cm, is deze kunststof zeepdispenser perfect voor elke badkamer of keuken. Het zwarte houtskoolkleurige ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur.

Deze zeepdispenser van Umbra is niet zomaar een gewone dispenser. Met zijn automatische functie hoef je alleen je handen eronder te houden en de zeep wordt moeiteloos afgegeven. Geen gedoe meer met knoppen of pompen! Het merk Umbra staat bekend om zijn kwaliteit en innovatieve ontwerpen, en deze zeepdispenser is daar geen uitzondering op. Met de productcode 1016793 weet je dat je een betrouwbaar en duurzaam product in handen hebt.

Met de Otto Wall Auto Zeepdispenser hoef je je geen zorgen te maken over het morsen van zeep of het verspillen van kostbare vloeistof. Het strakke en moderne ontwerp past perfect bij elke interieurstijl. Of je nu een minimalistische of een eigentijdse look wilt creëren, deze zwarte houtskoolkleurige zeepdispenser voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte.

Wacht niet langer en voeg de Otto Wall Auto Zeepdispenser van Umbra toe aan je winkelwagen. Geniet van het gemak van automatische zeepafgifte en geef je badkamer of keuken een stijlvolle upgrade. Bestel vandaag nog en maak van je dagelijkse routine een plezierige ervaring!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies