Filters

36 van 50 producten

36 van 50 producten

Pagina

Het merk WIJCK. staat bekend om de prachtige posters van al jouw favoriete steden. Unieke lijntekeningen van 's werelds bekendste steden, gebouwen en speciale plekken. Met de posters van WIJCK. vervang jij de ouderwetse printen voor een trendy en hip exemplaar! Een zekere musthave voor ieder interieur! Benieuwd naar de gehele collectie posters van WIJCK.? Neem dan snel een kijkje!

WIJCK. heeft winkels over de hele wereld zitten. Denk aan Nederland, Luxemburg, Nederlandse Antillen, Verenigde Arabische Emiraten, Spanje, Japan, Oostenrijk, Frankrijk, etc. Hiermee is WIJCK. een wereldwijd bekend merk en is het nog elke dag groeiende.


100 verschillende steden

SOHO - New York, Le Marais - Parijs, Notting Hill - Londen en ook het Centrum van Amsterdam. Met liefde voor de stad maakt WIJCK. producten van verschillende steden voor jouw huis. Het merk biedt allereerst strakke lijntekeningen van ’s werelds bekendste wijken, leuke straten, gave landen, gebouwen en steden. Deze lijntekeningen zijn een musthave voor het interieur en zorgen ervoor dat jouw huis een gave sfeer krijgt! Deze zijn verkrijgbaar van ongeveer 100 verschillende steden. De WIJCK. prints worden gedrukt op een uniek vintage papiersoort en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende formaten, met of zonder zwarte houten lijst. Deze producten zijn niet alleen superleuk om zelf in het huis te hangen, maar ook perfect om te geven aan jouw vriend/vriendin als cadeau. Hebben jullie bijvoorbeeld een citytrip gehad samen? Laat hem/haar deze dan niet vergeten en geef een modern en stijlvol cadeau van WIJCK. Er zijn veel soorten prints beschikbaar en ze zijn gemaakt in verschillende stijlen. Wat is jouw favoriete wijk?


Verzorgingsproducten

Daarnaast maakt het merk ook andere producten met een stoer en stads karakter. Denk hierbij aan een geurkaars of handzeep met de geur van jouw favoriete stad of een tas van jouw home-town! Het stedelijke zit hoe dan ook in het DNA van het merk! Deze producten zijn in verschillende items verkrijgbaar. Zo heb je bijvoorbeeld een geurkaars waarop staat ‘Londen’, maar heb je deze ook in de versies van Parijs, Amsterdam, Berlijn, Kopenhagen, New York en Delft. Ook verkoopt het merk verzorgingsproducten. De handzeepjes bij The Little Green Bag zijn dan ook zeer geliefd en bevatten ook een eigen stad op de voorkant. Leuk is om deze zeepjes naast elkaar te zetten of de flesjes later te verzamelen als collecte-items.


Bestel WIJCK. online

Heb je nog geen idee welke items Wijck allemaal biedt? Geen probleem. Kijk dan nu eens op deze pagina en ontdek hier jouw favorieten! Heb jij al wel een gaaf item op het oog van Wijck en kan je niet wachten om deze te dragen? Bestel deze dan online in onze webshop. Je wilt natuurlijk niet dat het item uitverkocht is. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt. Als je je item voor 23:00 uur bestelt, dan heb je hem zelfs morgen al in huis! Alles om jou zo snel mogelijk te laten genieten van jouw nieuwe mode-item!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies