Zusss

Glazen Kandelaar Met Ribbels Transparant

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 6 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Materiaal Glas
Merk Zusss
Merk kleurnaam Transparant
Merk product code 0502-107

De Glazen Kandelaar Met Ribbels is een prachtig accessoire dat perfect past in de categorie Kaarsen & Houders. Met een breedte van 6 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 8 cm, is deze kandelaar compact en toch opvallend. Het materiaal waarvan het gemaakt is, is glas, wat zorgt voor een elegante en transparante uitstraling.

Dit product is speciaal ontworpen voor dames en draagt het merk Zusss. De kleur van het merk is transparant, wat de kandelaar een tijdloze en veelzijdige uitstraling geeft. De merkproductcode voor deze kandelaar is 0502-107, waardoor het gemakkelijk te identificeren is binnen de collectie van Zusss.

Met de Glazen Kandelaar Met Ribbels haal je niet alleen een functioneel item in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Of je nu een romantische sfeer wilt creëren tijdens een diner voor twee, of gewoon wat extra gezelligheid wilt toevoegen aan je woonkamer, deze kandelaar biedt de perfecte oplossing.

De ribbels op de kandelaar geven het een uniek en speels karakter, waardoor het een echte eyecatcher wordt. Combineer het met andere kaarsen en houders uit de Kaarsen & Houders categorie om een harmonieus geheel te creëren in je interieur.

Met de Glazen Kandelaar Met Ribbels van Zusss haal je niet alleen een kwaliteitsproduct in huis, maar ook een stukje sfeer en gezelligheid. Bestel vandaag nog en geniet van de warme gloed die deze kandelaar aan je huis zal toevoegen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies