Zusss

Houten Sieradendoos Jij Bent Zo Leuk 28X16Cm Jij Bent Zo Leuk

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Hout
Merk Zusss
Merk kleurnaam Jij Bent Zo Leuk
Merk product code 607-018

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische manier om je sieraden op te bergen? Dan is de Houten Sieradendoos Jij Bent Zo Leuk 28X16Cm perfect voor jou! Deze sieradendoos behoort tot de categorie Sieraden Opbergers en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze sieradendoos is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het merk achter deze prachtige sieradendoos is Zusss, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld.

Wat deze sieradendoos echt uniek maakt, is de merk kleurnaam "Jij Bent Zo Leuk". Deze kleur geeft de sieradendoos een speelse en vrolijke uitstraling, waardoor hij perfect past bij jouw persoonlijkheid.

Met een afmeting van 28x16cm biedt deze sieradendoos voldoende ruimte om al je favoriete sieraden veilig op te bergen. Of het nu gaat om ringen, armbanden, kettingen of oorbellen, deze sieradendoos heeft genoeg vakjes en compartimenten om alles georganiseerd te houden.

De merk product code van deze sieradendoos is 607-018, waardoor je gemakkelijk kunt bestellen en precies krijgt wat je verwacht. Waar wacht je nog op? Bestel nu de Houten Sieradendoos Jij Bent Zo Leuk 28X16Cm en geniet van een georganiseerde en stijlvolle manier om je sieraden op te bergen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies