Zusss

Jute Opbergmand 25X25cm Naturel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25 cm
Materiaal Jute
Merk Zusss
Merk kleurnaam Naturel
Merk product code 0505-055

Op zoek naar een stijlvolle en praktische opbergoplossing? Dan is de Jute Opbergmand 25X25cm van Zusss precies wat je nodig hebt! Met een breedte en hoogte van 25 cm biedt deze opberger voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu een dame bent die haar accessoires wil organiseren of gewoon wat extra opbergruimte nodig heeft, deze opbergmand is perfect voor jou.

Gemaakt van duurzaam jute materiaal, straalt deze opbergmand een natuurlijke charme uit. De neutrale kleur, genaamd "Naturel", past moeiteloos in elk interieur. Het merk Zusss staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze opbergmand is daar geen uitzondering op. Met de productcode "0505-055" weet je zeker dat je een hoogwaardig product in handen hebt.

Met de Jute Opbergmand 25X25cm hoef je je geen zorgen te maken over rommelige ruimtes. Gebruik het om je kleding, schoenen, accessoires of andere spullen netjes op te bergen. Het is de perfecte aanvulling op je slaapkamer, woonkamer, badkamer of kantoor. Met zijn informele maar professionele uitstraling past deze opbergmand bij elke stijl.

Wacht niet langer en bestel nu de Jute Opbergmand 25X25cm van Zusss. Geniet van een opgeruimd en georganiseerd huis, terwijl je tegelijkertijd een vleugje stijl toevoegt aan je interieur. Deze opbergmand is een must-have voor elke modebewuste vrouw!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies