Crocs

Jibbitz DTP 90s Mickey 5-Pack DTP 90s Mickey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Kunststof
Merk Crocs
Merk kleurnaam DTP 90s Mickey
Merk product code 10011430
Multipack 5-pack
Size info De Jibbitz worden zonder de afgebeelde Crocs geleverd

Ben je op zoek naar een leuke manier om de schoenen van je kinderen op te vrolijken? Dan is de Jibbitz DTP 90s Mickey 5-Pack perfect voor jou! Deze charmante set van vijf kunststof charms is speciaal ontworpen door het bekende merk Crocs en heeft een uniek 90s Mickey design. Met de Jibbitz DTP 90s Mickey 5-Pack kun je de schoenen van je kinderen een persoonlijke touch geven en ze laten stralen!

De Jibbitz DTP 90s Mickey 5-Pack is speciaal ontworpen voor kinderen. De charms zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor ze duurzaam en lichtgewicht zijn. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen op de schoenen van je kinderen en blijven stevig zitten. Met deze charms kunnen je kinderen hun eigen stijl laten zien en hun schoenen uniek maken!

Het bekende merk Crocs staat garant voor kwaliteit en stijl, en dat is zeker te zien in de Jibbitz DTP 90s Mickey 5-Pack. De charms hebben een kleurrijke DTP 90s Mickey print, waardoor ze direct opvallen. De merkproductcode van deze set is 10011430, zodat je zeker weet dat je een authentiek product van Crocs in handen hebt.

De Jibbitz DTP 90s Mickey 5-Pack wordt geleverd als een handige 5-pack, zodat je genoeg charms hebt om verschillende schoenen te versieren. Let op: de Jibbitz worden zonder de afgebeelde Crocs geleverd. Je kunt ze eenvoudig aanbrengen en verwijderen, zodat je kunt variëren en je schoenen telkens een nieuwe look kunt geven.

Geef de schoenen van je kinderen een persoonlijke touch met de Jibbitz DTP 90s Mickey 5-Pack. Bestel vandaag nog en laat je kinderen stralen met deze unieke charms van Crocs!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies