Crocs

Jibbitz Funky Road Trip 5-Pack Funky Road Trip

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Kunststof
Merk Crocs
Merk kleurnaam Funky Road Trip
Merk product code 10010278
Multipack 5-pack
Size info De Jibbitz worden zonder de afgebeelde Crocs geleverd

Ben je op zoek naar een leuke manier om de Crocs van je kinderen op te fleuren? Dan is de Jibbitz Funky Road Trip 5-Pack perfect voor jou! Deze charmante set van vijf kunststof Jibbitz is speciaal ontworpen door het bekende merk Crocs. Met het merk kleurnaam "Funky Road Trip" brengen deze Jibbitz een vrolijke en speelse sfeer aan de Crocs van je kinderen. De Jibbitz worden geleverd zonder de afgebeelde Crocs, maar zijn eenvoudig te bevestigen en zorgen voor een unieke en persoonlijke touch aan de schoenen.

De Jibbitz Funky Road Trip 5-Pack is speciaal gemaakt voor kinderen. Ze zijn duurzaam en gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. De Jibbitz zijn ontworpen om perfect te passen op de Crocs van je kinderen, waardoor ze comfortabel en veilig blijven tijdens het dragen.

Met het merk Crocs weet je dat je kwaliteit en stijl krijgt. De Jibbitz Funky Road Trip 5-Pack is een geweldige aanvulling op de collectie van je kinderen. Ze kunnen hun eigen stijl creëren door de verschillende Jibbitz te mixen en matchen. Of het nu gaat om een dagje uit, een feestje of gewoon voor dagelijks gebruik, deze Jibbitz zorgen voor een unieke en opvallende look.

Bestel nu de Jibbitz Funky Road Trip 5-Pack en geef de Crocs van je kinderen een persoonlijke touch. Deze 5-pack is perfect om te combineren met verschillende outfits en gelegenheden. Wacht niet langer en voeg wat plezier en stijl toe aan de schoenen van je kinderen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 16,45 Normale prijs 22,90
Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies