Crocs

Jibbitz Mickey Friends 3 pack Mickey Friends

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Kunststof
Merk Crocs
Merk kleurnaam Mickey Friends
Merk product code 10006834
Multipack 3-pack
Serie Jibbitz
Size info De Jibbitz worden zonder de afgebeelde Crocs geleverd

Ben je op zoek naar een leuke manier om de Crocs van je kinderen op te vrolijken? Dan is de Jibbitz Mickey Friends 3-pack perfect voor jou! Deze charmante Jibbitz zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn speciaal ontworpen door het bekende merk Crocs. Met de Mickey Friends kleurnaam brengen ze een vrolijke en speelse sfeer naar de schoenen van je kinderen.

De Jibbitz Mickey Friends 3-pack is een geweldige aanvulling op de collectie van elke Crocs-liefhebber. Met de merkproductcode 10006834 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief product in handen hebt. Deze charmante Jibbitz worden geleverd in een handige 3-pack, waardoor je genoeg opties hebt om de Crocs van je kinderen steeds opnieuw te personaliseren.

De Jibbitz Mickey Friends 3-pack maakt deel uit van de populaire Jibbitz-serie. Deze serie staat bekend om zijn unieke en creatieve ontwerpen die de schoenen van je kinderen echt laten opvallen. Let op: de Jibbitz worden zonder de afgebeelde Crocs geleverd, maar ze zijn eenvoudig te bevestigen en passen perfect op de Crocs van je kinderen.

Met de Jibbitz Mickey Friends 3-pack geef je de Crocs van je kinderen een persoonlijk tintje. Laat hun favoriete Disney-personages tot leven komen en maak van hun schoenen een ware eyecatcher. Bestel vandaag nog deze geweldige Jibbitz en geef de Crocs van je kinderen een unieke uitstraling!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies