Gentlemens Hardware

Green Globe Light 10 Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Messing
Merk Gentlemens Hardware
Merk kleurnaam Green
Merk product code GEN686EU

De Green Globe Light 10 is een prachtige tafellamp die perfect is voor volwassenen. Het materiaal van deze lamp is messing, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het merk Gentlemens Hardware staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze lamp is daar geen uitzondering op.

De lamp heeft een mooie groene kleur die perfect past bij een modern interieur. De kleur is subtiel en niet te opvallend, waardoor de lamp in elke kamer past. De merk kleurnaam is dan ook toepasselijk: Green.

De Green Globe Light 10 heeft een unieke product code: GEN686EU. Dit zorgt ervoor dat je altijd precies weet welke lamp je hebt en waar je deze kunt vinden. Het is een lamp die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook nog eens functioneel is. De lamp geeft namelijk een prachtig licht dat perfect is om bij te lezen of te werken.

Kortom, de Green Globe Light 10 is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een mooie en functionele tafellamp. Het is een lamp van hoogwaardige kwaliteit die perfect past bij een modern interieur. Met zijn unieke product code weet je altijd precies welke lamp je hebt en waar je deze kunt vinden. Bestel hem vandaag nog en geniet van de prachtige verlichting die deze lamp biedt!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies