IDEAL OF SWEDEN

Magnetic Ring Mount Print Universal Golden Olive Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Metaal
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Olive Marble
Merk product code IDMRMAW21-356

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische accessoire voor je smartphone? Dan is de Magnetic Ring Mount Print Universal van iDeal of Sweden perfect voor jou! Deze ringhouder is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig metaal. Met zijn opvallende Golden Olive Marble kleur voegt deze ringhouder een vleugje elegantie toe aan je telefoon.

De Magnetic Ring Mount Print Universal is niet alleen een fashion statement, maar ook een handige tool. Je kunt de ringhouder eenvoudig aan de achterkant van je smartphone bevestigen met behulp van de sterke magnetische functie. Hierdoor kun je je telefoon stevig vasthouden tijdens het gebruik, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij uit je hand glijdt. Daarnaast kan de ringhouder ook dienen als standaard, zodat je handsfree kunt genieten van je favoriete video's en films.

Deze ringhouder is van het bekende merk iDeal of Sweden, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Golden Olive Marble kleur geeft een luxueuze uitstraling aan je smartphone en past perfect bij elke outfit. De productcode van deze ringhouder is IDMRMAW21-356, zodat je gemakkelijk het juiste product kunt vinden.

Met de Magnetic Ring Mount Print Universal van iDeal of Sweden haal je niet alleen een praktische accessoire in huis, maar ook een fashion item dat je telefoon een unieke uitstraling geeft. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies