Orbitkey

ID Card Holder Pro with Lanyard Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Merk Orbitkey
Merk kleurnaam Black
Merk product code WCPA-202

De ID Card Holder Pro met Lanyard is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische manier om hun ID-kaarten en sleutels bij zich te dragen. Dit product behoort tot de categorie Sleutelhangers en is gemaakt van hoogwaardig leer.

Het merk Orbitkey staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze ID Card Holder Pro is geen uitzondering. Het zwarte leer geeft het product een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke outfit. De Merk product code is WCPA-202.

Met deze ID Card Holder Pro hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van je ID-kaarten of sleutels. De lanyard zorgt ervoor dat je ze altijd bij de hand hebt, terwijl het compacte formaat ervoor zorgt dat je het product gemakkelijk in je zak of tas kunt opbergen. Het is de ideale oplossing voor mensen die vaak onderweg zijn.

Kortom, als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle manier om je ID-kaarten en sleutels bij je te dragen, dan is de ID Card Holder Pro met Lanyard van Orbitkey de perfecte keuze. Het is gemaakt van hoogwaardig leer, heeft een tijdloze uitstraling en is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies