Steamery

Vegan Pocket Brush Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 12.9 cm
Diepte 1.1 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 5.5 cm
Materiaal Hout
Merk Steamery
Merk kleurnaam Brown

Ben je op zoek naar een handige en milieuvriendelijke borstel? Dan is de Vegan Pocket Brush van het merk Steamery echt iets voor jou! Deze borstel behoort tot de categorie Wassen & Strijken en is speciaal ontworpen voor dames.

De Vegan Pocket Brush heeft een compact formaat van 12.9 cm breed, 1.1 cm diep en 5.5 cm hoog, waardoor hij perfect in je tas of zak past. Het materiaal van de borstel is hout, wat zorgt voor een duurzaam en natuurlijk gevoel.

Met de Vegan Pocket Brush kun je je kleding moeiteloos verzorgen. De borstel is ideaal voor het verwijderen van pluisjes en stof, waardoor je kleding er altijd fris en netjes uitziet. Daarnaast is de borstel ook geschikt voor het opfrissen van je kleding, zodat je altijd klaar bent voor elke gelegenheid.

De Vegan Pocket Brush is van het merk Steamery, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve en stijlvolle producten. De borstel is verkrijgbaar in de kleur bruin, wat een warme en tijdloze uitstraling geeft.

Maak je leven gemakkelijker en kies voor de Vegan Pocket Brush. Met deze borstel heb je altijd een handig hulpmiddel bij de hand om je kleding er perfect uit te laten zien. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van dit geweldige product!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies