Bon Parfumeur

02 seed of coriander honey tobacco leaf tobacco leaf

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Geur Natuurlijk
Materiaal Glas
Merk Bon Parfumeur
Merk kleurnaam tobacco leaf

Op zoek naar een geurkaars die perfect past bij de moderne vrouw? Dan is de 02 seed of coriander honey tobacco leaf geurkaars van Bon Parfumeur precies wat je nodig hebt. Met zijn natuurlijke geur en elegante glazen verpakking is deze kaars een must-have voor elke fashionista.

Deze geurkaars is speciaal ontworpen voor dames die houden van een natuurlijke geurbeleving. De geur van 02 seed of coriander honey tobacco leaf is subtiel en verfijnd, waardoor het een aangename sfeer creëert in elke ruimte. Laat je betoveren door de heerlijke geur van deze kaars.

Gemaakt van hoogwaardig glas, straalt deze geurkaars pure klasse uit. Het glas is stevig en duurzaam, waardoor je lang van deze kaars kunt genieten. De elegante verpakking maakt het ook een perfect cadeau voor vrienden of geliefden.

Bon Parfumeur is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten. Met de 02 seed of coriander honey tobacco leaf geurkaars laten ze wederom zien waarom ze zo geliefd zijn in de fashion wereld. De merk kleurnaam "tobacco leaf" geeft de kaars een uniek en trendy tintje.

Voeg een vleugje luxe toe aan je interieur met de 02 seed of coriander honey tobacco leaf geurkaars. Bestel nu en geniet van de heerlijke geur en stijlvolle uitstraling van deze must-have fashion accessoire.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies