Marie-Stella-Maris

Fragrance Sticks Objets d Amsterdam 500ml Objets d Amsterdam

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled glas
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Objets d Amsterdam
Merk product code 72431

Ontdek de betoverende geur van de Fragrance Sticks Objets d Amsterdam 500ml. Deze geurstokjes behoren tot de categorie Geurstokjes en zijn speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een duurzaamheid van gerecycled materiaal, zijn deze geurstokjes niet alleen een lust voor de zintuigen, maar ook voor het milieu.

Gemaakt van gerecycled glas, straalt dit product vakmanschap en kwaliteit uit. Het merk achter deze geurstokjes is Marie-Stella-Maris, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten. Met de merk kleurnaam "Objets d Amsterdam" en de merk product code "72431", voegt dit product een vleugje stijl toe aan elke ruimte.

Laat je betoveren door de heerlijke geur van de Fragrance Sticks Objets d Amsterdam 500ml. Met zijn unieke mix van geuren, creëert dit product een ontspannen en aangename sfeer in huis. Of je nu een moment van rust zoekt of je huis wilt verfraaien, deze geurstokjes zijn de perfecte keuze.

Voeg een vleugje luxe toe aan je interieur met de Fragrance Sticks Objets d Amsterdam 500ml. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen, is dit product een ware eyecatcher. Plaats de geurstokjes in elke gewenste ruimte en geniet van de subtiele geur die zich langzaam verspreidt.

Ervaar de unieke geurbeleving van de Fragrance Sticks Objets d Amsterdam 500ml. Met zijn gerecyclede materialen en duurzame eigenschappen, draag je bij aan een betere wereld zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit. Bestel vandaag nog en laat je betoveren door deze prachtige geurstokjes.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies