Marie-Stella-Maris

Room Spray Rock Roses 250ml Rock Roses

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled glas
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Rock Roses
Merk product code 72125

Ben je op zoek naar een heerlijke geurspray die je interieur een verfrissende boost geeft? Dan is de Room Spray Rock Roses 250ml van Marie-Stella-Maris precies wat je nodig hebt. Deze geurspray behoort tot de categorie Geursprays en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Wat deze geurspray extra bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled glas. Marie-Stella-Maris hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft daarom gekozen voor gerecycled materiaal. Zo draag je niet alleen bij aan een frisse geur in huis, maar ook aan een beter milieu.

De geur Rock Roses is de perfecte keuze voor liefhebbers van bloemige en frisse aroma's. Deze geur is zorgvuldig samengesteld door Marie-Stella-Maris en zorgt voor een aangename sfeer in elke ruimte. Met een inhoud van 250ml kun je lang genieten van deze heerlijke geurspray.

De Room Spray Rock Roses 250ml heeft een unieke productcode van 72125, waardoor je altijd precies weet welk product je in huis haalt. Laat je betoveren door de geur en stijlvolle uitstraling van deze geurspray en geef je interieur een luxe touch.

Creëer een ontspannen en verfrissende ambiance in je huis met de Room Spray Rock Roses 250ml van Marie-Stella-Maris. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een heerlijk geurende omgeving.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies