Filters

28 producten

28 producten

The Gift Label is een lifestyle brand gevestigd in Amsterdam. Het is hun passie om producten te creëren die geliefd zijn en vrolijkheid verspreiden. Unieke cadeaus die leuk zijn om te kopen en nog leuker om te geven. De producten van The Gift Label zijn met veel liefde en zorg gemaakt. Het merk viert altijd de kleine dingen in het leven en probeert mensen te blijven verrassen! En met hun collectie is dat iets dat zeker lukt! The Gift Label is graag jouw personal gift label voor originele cadeaus.


Handverzorgingsproducten

Met de wisseling van de seizoenen en tussen het werken, koken en wassen door wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat je handen niet al te droog worden. Mooie handen zijn jouw visitekaartje, het is dan ook erg belangrijk om goed voor je handen te zorgen. Ze zijn er altijd voor ons, wanneeer we ze nodig hebben. Daarom is het extra belangrijk om je handen altijd in te smeren met een verzorgende handcrème. Met The Gift Label handverzorging kan je tijdens het wassen genieten van de heerlijke geuren. De handverzorging van dit merk ruikt naar kumquat en bourbon vanille, een geur waar je de hele dag van kan genieten. De vrolijke prints op de verpakkingen van de handzeep en handcrème flessen maken hier helemaal een feestje van! Een extra geniet moment dus. De producten uit de handverzorgingslijn worden geproduceerd in Nederland en de flessen bestaan uit 100% gerecycled plastic. The Gift Label is voor een betere wereld, want naast de gerecyclede flessen zijn de handverzorgingsproducten proefdiervrij en vegan.


Lichaamsverzorging

Ook vind je bij The Little Green Bag de heerlijke lichaamsverzorgingsproducten van The Gift Label. De producten zijn vegan en ruiken zo lekker dat jouw ochtend- en/of avondritueel niet meer hetzelfde is zonder de producten van The Gift Label. Je kunt de vrolijke etiketten van de douchegel, bodylotion en scrubzout op allerlei manieren met elkaar combineren. De natuurlijke verzorgingsproducten zijn gemaakt met de lekkerste ingrediënten en zijn vrij van sulfaten en kleurstoffen. De douchegel en bodylotion zijn verkrijgbaar in de geur mandarijn en muskes. Verwen jezelf of een ander met een heerlijke douchegel, bodylotion of Himalayan scrubzout.


Home fragrances

Heb je een thuis heerlijk diner gegeven maar merk je dat de kookgeuren niet helemaal zijn verdwenen? Dan zijn de home fragrances van The Gift Label ideaal om in huis te hebben staan. Ze ruiken niet alleen ontzettend lekker, maar zien er ook nog eens super fabulous uit! Wat wil je nog meer? Spread some love around met de lekkere homespray van dit merk, beschikbaar in de geuren fris katoen en jasmijn vanille. Of vind een mooi plekje in huis voor deze heerlijke geurstokjes die ruiken naar kruidig en royale oud. De home fragrance lijn zorgt voor een frisse geur bij jou in huis!


The Gift Label giftboxen

Heb je binnenkort een verjaardag op de planning en ben je er nog niet helemaal uit wat je hem of haar cadeau wilt geven? Dan zijn de producten van The Gift Label de ideale uitkomst! De verpakkingen zelf zijn eigenlijk al een cadeautje op zich om naar te kijken. De vegan handverzorgingsproducten hebben vrolijke etiketten waardoor je lekker wil dansen in de ochtend, in de middag en wie weet ook nog in de avond. As long as you are happy, who cares! Hoe leuk is het om cadeautjes te geven? In één gift box van The Gift Label zitten twee heerlijke producten uit hun collectie. Kies de box met bijpassende print en tekst en voeg een leuke wenskaart toe om de gift box extra persoonlijk en speciaal te maken!


Bestel The Gift Label online

Heb je een (of meerdere) product(en) van The Gift Label op het oog? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en eenvoudig bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat jij jouw nieuwe The Gift Label item zo snel mogelijk in huis hebt of aan iemand cadeau kunt geven.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies