The Gift Label

Reed Diffuser 400ml Big Hug Big Hug

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Big Hug
Merk product code 10123015
Serie Big Hug

De Reed Diffuser 400ml Big Hug van The Gift Label is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een heerlijke geurervaring in hun huis. Met de kenmerkende geur van Big Hug, creëert deze diffuser een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte.

Deze diffuser is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Het merk, The Gift Label, staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Reed Diffuser 400ml Big Hug is daar geen uitzondering op. Met een productcode van 10123015 en behorend tot de Big Hug serie, is dit een uniek en exclusief item dat je niet wilt missen.

De Reed Diffuser 400ml Big Hug is perfect om cadeau te geven aan jezelf of aan iemand speciaal. De geur blijft langdurig hangen en zorgt voor een aangename geurbeleving. Plaats de diffuser in elke gewenste ruimte en geniet van de rustgevende en kalmerende aroma's die zich verspreiden.

Met zijn grote inhoud van 400ml gaat deze diffuser lang mee, waardoor je keer op keer kunt genieten van de heerlijke geur. De elegante verpakking maakt het ook een prachtig decoratief item dat je interieur een stijlvolle touch geeft.

Wacht niet langer en voeg de Reed Diffuser 400ml Big Hug toe aan je winkelmandje. Laat je huis baden in de heerlijke geur van Big Hug en creëer een warme en gezellige sfeer waar je elke dag van kunt genieten.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies