WIJCK

Berlin City Roomspray 500 ML Green Lemon Musk Cedarwood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 23 cm
Materiaal RPET
Merk Wijck
Serie Berlin
Volume 0.5 l

Met de Berlin City Roomspray 500 ML van Wijck haal je de heerlijke geur van de stad Berlijn in huis. Deze roomspray behoort tot de categorie Diffusers en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 8 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 23 cm heeft deze spray een compact formaat dat perfect past in elke ruimte.

De Berlin City Roomspray is gemaakt van RPET, een duurzaam materiaal dat bijdraagt aan een beter milieu. Het merk Wijck staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Berlin-serie is geen uitzondering. Met een inhoud van 0.5 liter kun je lang genieten van de heerlijke geur die deze roomspray verspreidt.

Met de Berlin City Roomspray creëer je eenvoudig een sfeer van stedelijke elegantie in je huis. Spray een beetje van deze heerlijke geur in elke kamer en geniet van de verfrissende en ontspannende aroma's. Of je nu een feestje geeft, een romantische avond hebt gepland of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, deze roomspray is de perfecte aanvulling op je interieur.

Bestel vandaag nog de Berlin City Roomspray 500 ML en geef je huis een vleugje Berlijnse charme. Met zijn unieke geur en stijlvolle design is deze roomspray een must-have voor elke fashion-forward vrouw. Verwen jezelf of verras een geliefde met dit prachtige product van Wijck.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies