Zusss

Geurkaars In Glas Met Ribbels Poederzacht Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Diepte 13.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8.5 cm
Materiaal Paraffine
Merk Zusss
Merk kleurnaam Wit
Merk product code 0503-100

Ben je op zoek naar een heerlijk geurende kaars die je interieur een vleugje luxe geeft? Dan is de Geurkaars In Glas Met Ribbels Poederzacht van Zusss precies wat je nodig hebt. Deze geurkaars is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardige paraffine. Met een diepte van 13.5 cm en een hoogte van 8.5 cm past deze kaars perfect in elke ruimte.

De Geurkaars In Glas Met Ribbels Poederzacht is voorzien van een stijlvolle witte kleur, wat zorgt voor een elegante uitstraling. Het merk Zusss staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is terug te zien in deze kaars. Met de merkproductcode 0503-100 ben je verzekerd van een uniek en authentiek product.

Creëer een ontspannen sfeer in huis met de Geurkaars In Glas Met Ribbels Poederzacht. Steek de kaars aan en geniet van de heerlijke geur die zich langzaam door de ruimte verspreidt. Of je nu een romantisch avondje thuis hebt gepland of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, deze kaars zorgt voor de perfecte ambiance.

Bestel nu de Geurkaars In Glas Met Ribbels Poederzacht van Zusss en geef je interieur een luxe touch. Laat je betoveren door de heerlijke geur en geniet van de warme gloed die deze kaars uitstraalt. Met deze geurkaars haal je niet alleen een prachtig decoratief item in huis, maar ook een bron van ontspanning en rust.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies