LIEWOOD

Paco Poncho YD Stripe White Tuscany Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Liewood
Merk kleurnaam YD Stripe White Tuscany Rose
Merk product code 14789
Mouwlengte Mouwloos
Patroon Gestreept

De Paco Poncho is een must-have accessoire voor kinderen die dol zijn op stijl en comfort. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze poncho een zachte en knusse ervaring na het baden of zwemmen. Het merk Liewood staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail, en deze poncho is daar geen uitzondering op. Met zijn gestreepte patroon en de kleurnaam YD Stripe White Tuscany Rose, voegt deze poncho een vleugje speelsheid en elegantie toe aan de garderobe van je kind. Met zijn mouwloze ontwerp is de Paco Poncho perfect voor warme zomerdagen of als extra laagje tijdens koelere seizoenen.

De Paco Poncho is niet zomaar een handdoek, het is een mode-uitdrukking. Het katoenen materiaal voelt zacht aan op de huid van je kind en zorgt voor een snelle droging. Of het nu na een verfrissende duik in het zwembad is of na een ontspannend bad, deze poncho biedt het ultieme comfort. Het merk Liewood staat bekend om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen, en deze poncho is daar geen uitzondering op. Met zijn gestreepte patroon voegt de Paco Poncho een vleugje speelsheid toe aan de dagelijkse routine van je kind.

De Paco Poncho is een echte blikvanger met zijn unieke kleurnaam YD Stripe White Tuscany Rose. Deze poncho is perfect voor kinderen die houden van stijlvolle en modieuze accessoires. Het merk Liewood staat bekend om zijn oog voor detail en kwaliteit, en deze poncho is daar een perfect voorbeeld van. Met zijn mouwloze ontwerp is de Paco Poncho ideaal voor warme zomerdagen of als extra laagje tijdens koelere seizoenen. Laat je kind stralen met deze trendy en comfortabele poncho!

De Paco Poncho is een essentieel item voor kinderen die van comfort en stijl houden. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze poncho een zachte en knusse ervaring na het baden of zwemmen. Het merk Liewood staat bekend om zijn aandacht voor detail en trendy ontwerpen, en deze poncho is daar geen uitzondering op. Met zijn gestreepte patroon voegt de Paco Poncho een speels tintje toe aan de garderobe van je kind. Met zijn mouwloze ontwerp is deze poncho perfect voor warme zomerdagen of als extra laagje tijdens koelere seizoenen. Geef je kind het comfort en de stijl die het verdient met de Paco Poncho!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies