Zusss

Badhanddoek Heej Knapperd 60X115cm Wit Zand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Zusss
Merk kleurnaam Wit Zand
Merk product code 0602-017

De Bad handdoek Heej Knapperd 60X115cm is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische handdoek. Met een breedte van 60 cm en een hoogte van 115 cm biedt deze handdoek voldoende ruimte om je helemaal in te wikkelen na een verfrissende douche of een ontspannend bad.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt deze handdoek heerlijk zacht aan op je huid. Het absorberende vermogen van katoen zorgt ervoor dat je snel droogt en je fris en comfortabel voelt. De Badhanddoek Heej Knapperd 60X115cm is van het bekende merk Zusss, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl.

Deze handdoek is uitgevoerd in de prachtige kleur wit zand, wat een vleugje elegantie toevoegt aan je badkamer. Het merk kleurnaam en productcode, "Wit Zand" en "0602-017" respectievelijk, maken het gemakkelijk om deze handdoek te identificeren en toe te voegen aan je collectie.

Of je nu op zoek bent naar een handdoek voor jezelf of als cadeau voor een speciaal iemand, de Badhanddoek Heej Knapperd 60X115cm is de perfecte keuze. Met zijn combinatie van stijl, comfort en functionaliteit zal deze handdoek zeker een favoriet worden in je dagelijkse routine.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies