Zusss

Buitenkaars In Blikje Linnen Good Vibes Olijfgroen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 3 cm
Materiaal Metaal
Merk Zusss
Merk kleurnaam Olijfgroen
Merk product code 1102-017

Ben je op zoek naar een unieke en sfeervolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Buiten kaars In Blikje Linnen Good Vibes van Zusss echt iets voor jou! Deze kaars behoort tot de categorie Kaarsen en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 8 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 3 cm is deze kaars perfect om neer te zetten op een tafel, plank of vensterbank.

De Buitenkaars In Blikje Linnen Good Vibes is gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor hij stevig en duurzaam is. Het blikje heeft een trendy olijfgroene kleur, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling in elke ruimte. Het merk Zusss staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, en dat is zeker terug te zien in dit product. De merkproductcode van deze kaars is 1102-017.

Met deze buitenkaars creëer je niet alleen een gezellige sfeer, maar ook goede vibes in je huis. Steek de kaars aan en geniet van het warme en rustgevende licht dat hij verspreidt. Of je nu een romantisch avondje thuis hebt gepland of gewoon wilt ontspannen na een drukke dag, deze kaars is de perfecte metgezel.

Wacht niet langer en voeg de Buitenkaars In Blikje Linnen Good Vibes van Zusss toe aan je winkelmandje. Met zijn unieke design, hoogwaardige materialen en trendy kleur zal deze kaars zeker een eyecatcher zijn in jouw interieur. Bestel nu en geniet binnenkort van de gezelligheid en goede vibes die deze kaars met zich meebrengt!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies