Present Time

Candle Holder Diabolo Glass Burned Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 13 cm
Materiaal Glas
Merk Present Time
Merk kleurnaam Burned Orange

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Candle Holder Diabolo Glass van Present Time de perfecte keuze. Deze prachtige kandelaar behoort tot de categorie Kandelaars en is een must-have voor volwassenen die houden van een eigentijdse uitstraling.

Met een breedte van 10 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 13 cm, heeft deze kandelaar de ideale afmetingen om op elke tafel, plank of vensterbank te passen. Het materiaal waarvan de kandelaar is gemaakt, is hoogwaardig glas, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling.

De Candle Holder Diabolo Glass is ontworpen door het gerenommeerde merk Present Time, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kandelaar is verkrijgbaar in de kleur "Burned Orange", wat een warme en trendy uitstraling geeft aan je interieur.

Met deze kandelaar creëer je eenvoudig een gezellige sfeer in elke ruimte. Plaats een kaars in de kandelaar en geniet van het warme en sfeervolle licht dat deze verspreidt. Of je nu een romantisch diner hebt of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, de Candle Holder Diabolo Glass zorgt voor de perfecte ambiance.

Wacht niet langer en voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur met de Candle Holder Diabolo Glass van Present Time. Bestel vandaag nog en geniet van de prachtige uitstraling en functionaliteit van deze unieke kandelaar.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies