Zusss

Kandelaar Ster Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 3.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 12 cm
Materiaal Keramiek
Merk Zusss
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 0502-062

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Kandelaar Ster van Zusss echt iets voor jou! Deze prachtige kandelaar behoort tot de categorie Kandelaars en is perfect voor volwassenen. Met een breedte van 3.5 cm en een hoogte van 12 cm is deze kandelaar een echte blikvanger.

De Kandelaar Ster is gemaakt van hoogwaardig keramiek, waardoor hij niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook duurzaam en stevig is. Het merk achter deze kandelaar is Zusss, een bekend en betrouwbaar merk in de fashion industrie. De kandelaar is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Met de merk product code 0502-062 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief product in handen hebt. Deze Kandelaar Ster is niet alleen een praktisch item, maar ook een decoratief object dat je interieur een luxe uitstraling geeft. Plaats hem op een dressoir, tafel of vensterbank en geniet van de sfeervolle ambiance die deze kandelaar creëert.

Wacht niet langer en voeg de Kandelaar Ster van Zusss toe aan je winkelmandje. Met zijn unieke design, hoogwaardige materiaal en tijdloze kleur is deze kandelaar een must-have voor elke fashion liefhebber. Bestel hem vandaag nog en geef je interieur een stijlvolle upgrade!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies