Vondels

Ornament Glass Goodmorning Mini Set 5cm With Box Goodmorning Mini Set

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 5 cm
Materiaal Glas
Merk Vondels
Merk kleurnaam Goodmorning Mini Set

Ben je op zoek naar prachtige kerstversieringen om je huis feestelijk te maken? Dan is de Ornament Glass Goodmorning Mini Set 5cm With Box van Vondels precies wat je nodig hebt! Deze set is speciaal ontworpen voor volwassenen en is perfect om een vleugje magie toe te voegen aan je kerstdecoraties.

Met een hoogte van 5 cm zijn deze ornamenten klein maar fijn. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig glas, waardoor ze een luxe uitstraling hebben. Het glas is duurzaam en gaat jarenlang mee, zodat je er elk jaar weer van kunt genieten.

De Goodmorning Mini Set is een speciale collectie van Vondels, bekend om hun vakmanschap en oog voor detail. Het merk staat garant voor kwaliteit en stijl, en dat zie je terug in deze prachtige ornamenten. De kleurnaam van deze set is Goodmorning, wat zorgt voor een frisse en vrolijke uitstraling.

Met de Ornament Glass Goodmorning Mini Set 5cm With Box haal je een stukje kersttraditie in huis. Deze kerstversieringen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar brengen ook een warme sfeer in je interieur. Ze zijn perfect om je kerstboom, kerstkrans of andere decoraties mee te versieren.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige Ornament Glass Goodmorning Mini Set 5cm With Box toe aan je kerstcollectie. Bestel nu en maak je kerstdecoraties compleet!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies