Vondels

Ornament Glass Van Gogh Blossom Fan 10 cm Blue almond

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Glas
Merk Vondels
Merk kleurnaam Blue almond

Ben je op zoek naar een prachtige kerstversiering die je interieur een vleugje kunstzinnigheid geeft? Dan is de Ornament Glass Van Gogh Blossom Fan 10 cm perfect voor jou! Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen zal dit ornament zeker de aandacht trekken.

Dit ornament is speciaal ontworpen voor volwassenen die houden van stijlvolle en artistieke decoraties. Met een hoogte van 10 cm is het de ideale maat om op te vallen zonder te overheersen. Het glazen materiaal geeft het ornament een luxe uitstraling en zorgt voor een prachtige reflectie van het licht.

Het merk achter dit prachtige ornament is Vondels, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van het ornament wordt omschreven als "Blue almond", wat een vleugje elegantie en verfijning toevoegt aan je kerstdecoratie.

Met de Ornament Glass Van Gogh Blossom Fan 10 cm haal je niet alleen een stijlvolle kerstversiering in huis, maar ook een kunstwerk geïnspireerd door de beroemde schilder Van Gogh. Voeg een vleugje artistieke flair toe aan je kerstboom of gebruik het als een opvallend accent in je interieur.

Laat je interieur stralen met dit prachtige glazen ornament van Vondels. Bestel nu en geef je kerstdecoratie een unieke en artistieke touch!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies