Balvi

Avocado Multi-Tool Mr. Avocado Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 8.5 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 22.5 cm
Materiaal Plastic
Merk Balvi
Merk kleurnaam Green
Merk product code RC26950
Woonruimte Keuken

Maak kennis met de Avocado Multi-Tool Mr. Avocado, een must-have voor volwassenen in de keuken. Met een breedte van 8.5 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 22.5 cm, is deze handige tool perfect voor het bereiden van heerlijke avocado gerechten. Gemaakt van hoogwaardig plastic en ontworpen door het bekende merk Balvi, is deze multi-tool niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De groene kleur van het merk geeft een frisse uitstraling aan je keuken. Met de merk product code RC26950 weet je dat je kwaliteit in handen hebt.

Met de Avocado Multi-Tool Mr. Avocado wordt het snijden, ontpitten en schillen van avocado's een fluitje van een cent. Deze tool is speciaal ontworpen om het proces snel en gemakkelijk te maken, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je gerechten. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon graag in de keuken experimenteert, deze multi-tool is een onmisbaar hulpmiddel.

De Avocado Multi-Tool Mr. Avocado is niet alleen handig, maar ook duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig plastic, is deze tool bestand tegen dagelijks gebruik en gaat hij lang mee. Het compacte formaat maakt het ook gemakkelijk op te bergen in je keukenlade of op te hangen aan een haakje. Zo heb je altijd je favoriete avocado tool binnen handbereik.

Voeg een vleugje groen toe aan je keuken met de Avocado Multi-Tool Mr. Avocado. Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom deze tool een favoriet is onder avocado liefhebbers. Maak het bereiden van avocado gerechten leuk en eenvoudig met deze handige en stijlvolle multi-tool van Balvi.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies