Balvi

Kitchen Tongs Cooking and More Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Bamboe
Merk Balvi
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 26673
Woonruimte Keuken

Op zoek naar een handig keukengerei dat je kookervaring naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met de Kitchen Tongs Cooking and More! Deze handige keukentang is perfect voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig bamboe materiaal. Met een breedte van 5 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 30 cm, is deze tang ideaal voor gebruik in de keuken. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en deze tang is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam "Brown" en de productcode 26673 past deze tang perfect in elke keuken.

Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag in de keuken experimenteert, deze Kitchen Tongs Cooking and More is een must-have. Het bamboe materiaal zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een stijlvolle uitstraling. Gebruik deze tang om voedsel te draaien, te serveren of zelfs te decoreren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met zijn compacte formaat past deze tang gemakkelijk in elke keukenlade of ophangsysteem. Het is de perfecte aanvulling op je keukengerei collectie. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of gewoon graag kookt voor jezelf en je gezin, deze Kitchen Tongs Cooking and More maakt het koken nog leuker en gemakkelijker.

Wacht niet langer en voeg deze Kitchen Tongs Cooking and More toe aan je winkelwagen. Met zijn hoogwaardige materiaal, handige afmetingen en stijlvolle uitstraling is dit een must-have voor elke keuken. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de veelzijdigheid van deze geweldige keukentang!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies